27 слънчев ден – Денят е посветен на Небето (защитният покров

...
27 слънчев ден – Денят е посветен на Небето (защитният покров
Коментари Харесай

Слънчев календар: Молете се за близките, благоприятно време за пътуване

27 безоблачен ден – Денят е отдаден на Небето (защитният покров над Земята). Планета – Уран

Тотем на деня е Лястовичката, знак на всеобщата обич, на богатствата новина.

Днес  се  отварят небесните врати и Висшите сили приказват с нас посредством знаци. В този безоблачен ден се намираме под контрола на Небето. Цялото внимание на всички Небесни сили е ориентирано към нас, нашите мисли и дейности. Нужно е да се съблюдават разпоредбите за вярно другарство сред хората. Да се заобикалят неприятни действия, да не се пожелава злото на някого, да не се лъже, да не се краде, написа tribune.bg.

Молете се за околните си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е належащо да раздавате това, за което няма да ви е жалост, което ви е ненужно. В шкафа сте натрупали всевъзможни непотребни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора. Ден също на размяната, която би трябвало да е еквивалентна, равностойна.

Бъдете пасивни, спокойни, естествени. Благоприятно е за пътешестване, за нови запознанства, за контакти, за гостолюбие, дарове, физически практики. Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да се разхождате, по-малко да стоите в затворени пространства. За краката е належащо да се натоварват повече.

В този ден не би трябвало да се пробвате да променяте колегата си. Сексуалните контакти и съпружеските прегръдки не се предлагат. Днес е изключително противопоказна измяната.

Да се заобикаля спускането подземен и в шахти, тунели. Не бива да се копае земята. Не би трябвало да пушите през днешния ден – по този начин осквернявате небето.

Диета – Храната би трябвало да бъде лека и разнообразна, течна и да не е сладка.

Облекло – Необходимо е да се носят колкото е допустимо по-малко облекла. Цветове на деня са светлосиньо и златисто. Откажете се от зелени и кафяви тонове.  Жените по-добре да не употребяват козметика. Трябва да са естествени. Хубаво е да не се носят бижута.

Небесни знаци – Научете се да четете знаците по небето. Ако три пъти видите на небето облак с една и съща форма, приемете го като знак за смяна в живота, постоянно посредством компликации.

Да попаднете под дъжда, когато свети слънцето, е знак за благосъстояние и благополучие.

Падане от високо е знак, че сте се главозамаяли, не преценявате вярно нещата…

Ако видите искра при късо съединяване, бъдете деликатни, това е предизвестие за вас, че водите погрешен живот и е по-добре да се покаете. Небето изрича своето неодобрение от вас.

В този ден би трябвало да гледате небето и да задавате въпроси. Падащи звезди, астероиди дават отговор на вашите въпроси. За мъжете, в случай че падне вляво звезда – това е позитивен отговор, в случай че падне вдясно е негативен отговор. За дамите е противоположното.

Ако видите в небето сходство на букви – на вас ви се дава дарът на оракул, с цел да възвестявате другите. Ако нищо не виждате в този ден, значи вашият Ангел-Пазител ви е изоставил към този миг.  

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР